Ga met ons mee

Zaterdagochtend Inschrijf Rondleiding

Details

Wij helpen je graag

Informatie

Zou u ook zo graag mee willen met een professionele gids op zoek naar de schatten die Amsterdam te bieden heeft? Maar komt u niet aan het minimale aantal personen? Daar hebben wij wat op verzonnen! Elke zaterdag bieden wij namelijk de Van Twee Walletjes Inschrijf Tour. Hier kunnen alle groepjes van minder dan 6 personen zich op inschrijven. Wij bieden namelijk graag iedereen de kans op een bijzondere wandeling!

Inschrijf wandeling Amsterdam
Deze 3 uur durende wandeling start centraal gelegen, op het Beursplein. Hier staat onze professionele maar altijd enthousiaste gids al paraat om u mee te nemen naar de 2 bekendste wijken van Amsterdam. Tijdens deze wandeling komt u er precies achter waarom deze zo populair zijn.

Vanaf het Beursplein zullen we eerst de Rosse Buurt in duiken. Dit is wellicht de bekendste buurt van heel Nederland en wij laten natuurlijk graag zien waarom. De dames van lichte zeden zorgen voor roodgloeiende lampen én roodgloeiende wangetjes op de glunderende gezichten van de vele toeristen. Echter herbergt dit stukje Amsterdam ook een rijke geschiedenis. Een geschiedenis waar Frits van de Wereld en Haring Arie de touwtjes in handen hadden! Wordt u al nieuwsgierig?

Na de Rosse Buurt vervolgen we onze weg richting de Jordaan. Dit is de buurt waar Johnny Jordaan zijn eerste centen verdiende als straatartiest en waar het beroemde en enige echte Baantjer café te vinden is. Het zijn niet alleen de mooie panden, hoffelijke pleintjes en pittoreske hofjes die deze wijk zo bijzonder maken. Het zijn ook de verhalen over het eigenwijze Jordanese volk! Gelukkig weten onze gidsen hier en hele hoop van, zodat jullie met een goede indruk van zowel de Jordaan als de Rosse Buurt deze wandeling zullen afsluiten.

Schrijf u snel in voor onze Van Twee Walletjes Tour. Wij bieden deze wandeling elke zaterdag om 11.00 voor groepen kleiner dan 6 personen.

Onze Van Twee Walletjes Inschrijf Tour is inclusief:
– Professionele gids
– Bezoek aan de Rosse Buurt en de Jordaan
– Café stop (exclusief consumptie)
– BTW

Wat wij bieden

icon4

Ervaren Gidsen

icon5

Inclusief BTW

icon1

Geschikt voor Grote Groepen

Lorem ipsum dolor sit amet cotetur adiing.

icon6

Guide Tips

Garant Voor Een Onvergetelijk Uitje

Een Dagje in Amsterdam begint met onze Tours

Gerelateerde uitjes