Ga met ons mee

Warme Wandeling in Amsterdam

Details

Wij helpen je graag

Informatie

Brengt u deze koude wintermaanden een bezoek aan onze mooie hoofdstad en bent u opzoek naar een passende stadswandeling? Wij maken de koude dagen iets warmer met onze Winter Wandeling. Want ook al is uw bezoek in hartje winter, wij laten u met een warm hart terugkijken naar een bijzonder bezoek aan deze bijzondere stad.

Warme Wandeling in Amsterdam
Nadat we deze stadswandeling Amsterdam zijn gestart op het Beursplein, zullen we ons al snel begeven in een wereld vol met roodgloeiende lampen en roodgloeiende oortjes! Want de Rosse Buurt staat op ons programma. Deze wereldberoemde wijk van Amsterdam staat natuurlijk bekend om onze dames van lichte zeden. En geloof ons, hier krijgen jullie het zeker al snel warmer van! Maar wat veel mensen niet weten, is dat de Rosse Buurt een rijke geschiedenis herbergt vol criminaliteit en ongure types. Tijdens de Winter stadswandeling Amsterdam laten wij u graag kennis maken met ook deze kant van de wallen.

Onze enthousiaste gidsen hebben een enorme kennis paraat om u versteld te laten staan van hetgeen er allemaal is gebeurd in deze nu zo populaire wijk!

Aan het einde van de wandeling laten wij u niet graag in de kou staan en nodigen wij u uit voor een heerlijk kopje warme chocomelk en een huisgemaakt puntje appeltaart. Een warmere afsluiting en een warm welkom in onze winterse hoofdstad kunnen wij u niet bieden!

Wandelt u mee met onze Winterse Stadswandeling Amsterdam?

Onze Winterse Stadswandeling Amsterdam is inclusief:
– Professionele gids
– Route door het oude centrum
– Kop warme chocolademelk
– Puntje appeltaart
– BTW

Wat wij bieden

icon4

Ervaren Gidsen

icon5

Inclusief BTW

icon1

Geschikt voor Grote Groepen

Lorem ipsum dolor sit amet cotetur adiing.

icon6

Guide Tips

Garant Voor Een Onvergetelijk Uitje

Een Dagje in Amsterdam begint met onze Tours

Gerelateerde uitjes