Ga met ons mee

Wallen Tour Amsterdam

Details

Wij helpen je graag

Informatie

Tijdens onze Wallen tour door de heetste buurt van Amsterdam, laten wij uw oortjes rood gloeien! Of liever gezegd, onze Amsterdamse dames van lichte zeden zullen daar wel voor zorgen!
Dan nemen wij u gewoon mee op de spannende en bijzondere wandeling door deze bekendste buurt van ons hoofdstad.

Wallen tour Amsterdam

Graag starten wij deze Wallen Tour Amsterdam met jullie op het Beursplein. Vanaf hier beginnen we deze 2-uur durende wandeling rustig en zullen we onder andere een bezoek brengen aan de Zeedijk en de Warmoesstraat.

Onze Rosse Buurt was niet altijd zo gezellig als dat hij nu is. In de jaren 60, toen de seksuele moraal losser werd en de hoertjes zich openbaar mochten ‘aanbieden’, bracht dat natuurlijk ook een hoop ongure types met zich mee. Frits van de Wereld, Haring Arie en Vette Lap zwaaiden hun scepter in deze tijd!

U kunt zich voorstellen dat de nu zo roodkleurige buurt toen een heel andere uitstraling kende. Onze enthousiaste gids laat u tijdens onze Wallentour daar graag kennis mee maken. Met van spannende anekdotes en leuke weetjes weet onze gids u tot op het laatste moment te boeien. Uiteraard kan er aan onze Wallen tour, de nodige stiekeme blikken op onze dames niet ontbreken. Daarom laten wij het smalste en roodste straatje van Amsterdam zeker niet aan u voorbij laten gaan!

Twijfel niet langer en boek snel onze Wallentour. Dat is niet voor niets onze meest populaire wandeling!

Onze Wallen tour Amsterdam is inclusief:
– Professionele gids
– Café stop (exclusief consumptie)
– Leuke weetjes en spannende anekdotes
– BTW

Wat wij bieden

icon4

Ervaren Gidsen

icon5

Inclusief BTW

icon1

Geschikt voor Grote Groepen

Lorem ipsum dolor sit amet cotetur adiing.

icon6

Guide Tips

Garant Voor Een Onvergetelijk Uitje

Een Dagje in Amsterdam begint met onze Tours

Gerelateerde uitjes