Ga met ons mee

Walking Dinner Amsterdam

Details

Wij helpen je graag

Informatie

Welkom bij ons meest populaire en culinairste uitje in Amsterdam. Onze Walking Dinner Amsterdam laat uw smaakpupillen prikkelen en laat uw oren klapperen door de beste verhalen verteld door onze professionele gids. Loopt u met ons mee door de prachtigste straatjes van Amsterdam en bezoek samen met ons de gezelligste restaurantjes van onze hoofdstad! Ons Walking Dinner Amsterdam brengt uw bedrijfsuitje of vriendenuitje gegarandeerd naar een culinair level!

Culinair uitje in Amsterdam
We starten dit culinaire uitje in Amsterdam op het Beursplein, waar onze immer enthousiaste gids al staat te springen om u mee te nemen. Vanavond staan er een aantal spectaculaire dingen op het programma. Ons Walking Dinner start met een wandeling over de grachtengordel en door de Jordaan. Deze oude volkswijk staat bekend om zijn schilderachtige hofjes en pittoreske pleinen. Wij laten u graag zien waarom de Jordaan vandaag de dag zo populair is en waar al die goede restaurantjes zich schuilhouden. Want ons voorgerecht nuttigen we hier, in het hart van de Jordaan.

Nadat iedereen heeft genoten van dit voorgerecht, vervolgen wij onze weg richting het Oude Centrum van Amsterdam. Tijdens onze Walking Dinner Amsterdam laten wij u graag door middel van grappige anekdotes en spannende verhalen kennis maken met het Amsterdam waar wij zoveel van houden. U zult al snel merken waarom vele mensen hun hart hebben verloren aan deze bijzondere stad.

Nadat we in het Oude Centrum van het hoofdgerecht hebben genoten, neemt de gids u mee naar het heetste gedeelte van Amsterdam. Onze Rosse Buurt staat bekend om onze dames van lichte zeden, maar wij laten u graag ook een andere kant zien. In de jaren 60 en 70 waren de wallen namelijk het centrum van de criminaliteit en Frits van de Wereld en ‘De Dominee’ zwaaiden hier de scepter. Laat u meenemen op een ontdekkingsreis langs de Warmoesstraat, de Zeedijk en natuurlijk ook het smalste en roodste straatje van Amsterdam! Om onze roodgloeiende wangetjes even rust te geven, zullen we in het hart van de Rosse Buurt van een heerlijk nagerecht genieten.

Ons Walking Dinner Amsterdam is het culinairste bedrijfsuitje, vriendenuitje of familiefeest in Amsterdam.

 

Ons Walking Dinner Amsterdam is inclusief:
– Professionele gids
– Compleet 3-gangen diner
– Bezoek aan 3 restaurantjes
– Beproefde route door de Jordaan, het Oude Centrum en de Rosse Buurt
– BTW

Kijk hier eens voor een fantastisch vrijgezellenfeest in Amsterdam

Wat wij bieden

icon4

Ervaren Gidsen

icon5

Inclusief BTW

icon1

Geschikt voor Grote Groepen

Lorem ipsum dolor sit amet cotetur adiing.

icon6

Guide Tips

Garant Voor Een Onvergetelijk Uitje

Een Dagje in Amsterdam begint met onze Tours

Gerelateerde uitjes