Ga met ons mee

Van Twee Walletjes Inschrijf Tour

Details

Wij helpen je graag

Informatie

Zaterdag 29 oktober is het weer zover, dan hebben wij weer een van Twee Walletjes Inschrijftour.

Deze gezellige stadswandeling is de meest complete rondleiding uit ons assortiment. Samen met onze professionele gidsen gaan jullie onder andere naar de Jordaan, de Grachtengordel en de Rosse Buurt en het mooie is; ‘je betaalt gewoon voor het aantal personen waar je mee komt’.

Of je nu in je eentje, met z’n tweetjes of met een hele groep komt, iedereen kan zich inschrijven voor deze stadswandeling. Wij vinden namelijk dat iedereen deze bijzondere wandeling door Amsterdam verdient!

Inschrijf wandeling Amsterdam
Onze Van Twee Walletjes Inschrijftour duurt twee en een half uur en het vertrekpunt is de Beurs van Berlage. De Beurs ligt op nog geen 5 minuten lopen vanaf Centraal Station en een steenworp afstand van de Dam.
Hier staan onze enthousiaste stadsgidsen al te trappelen van ongeduld. Deze ‘Amsterdam specialisten’ zijn bekend met alle ins en outs van Amsterdam en weten dit op een vermakelijke en geestige manier te vertellen.
Zij hebben een mooie route voor jullie uitgestippeld, zo beginnen jullie met een bezoekje aan de Jordaan. In deze voormalige volkswijk zijn de oude panden nog steeds prachtig, de pleintjes levendig en ook de hofjes liggen er nog altijd ontspannen bij. De leuke verhalen die onze gidsen over het eigenwijze Jordanese volk weten te vertellen zullen jullie zeker vermaken!

Halverwege deze tour houden wij een pauze in een gezellig Amsterdams cafeetje. Hier kunnen jullie een lekker drankje nemen ( consumpties zijn wel voor eigen gelegenheid ) en de echte Amsterdamse sfeer opsnuiven.
Na deze aangename onderbreking nemen onze gidsen u weer mee op ontdekkingsreis door onze hoofdstad en kunnen jullie je gaan opmaken voor een bezoek aan de Amsterdamse Walletjes.

De Wallen staat natuurlijk bekend om de schaar geklede dames achter roodverlichte ramen, maar de wallen is meer dan dat, veel meer. Het is de oudste wijk van Amsterdam, elk gebouw, elke woning of grachtenpand heeft hier zijn eigen geschiedenis en deze geschiedenis wordt door onze gids dan ook op een zeer boeiende wijze tot leven gebracht.
Wij verzekeren je; ‘je kijkt hier je ogen uit’!

Onze Van Twee Walletjes Tour is een zeer complete stadswandeling, die je dagje in Amsterdam onvergetelijk maakt.

Wat wij bieden

icon4

Ervaren Gidsen

icon5

Inclusief BTW

icon1

Geschikt voor Grote Groepen

Lorem ipsum dolor sit amet cotetur adiing.

icon6

Guide Tips

Garant Voor Een Onvergetelijk Uitje

Een Dagje in Amsterdam begint met onze Tours

Gerelateerde uitjes