Ga met ons mee

Tour met een Troubadour

Details

Wij helpen je graag

Informatie

Zijn jullie toe aan een middagje vol Amsterdamse gezelligheid? Boek dan deze Tour met een Troubadour en trakteer je vrienden, familie of collega’s op een onvergetelijke ervaring!
De smeuïge verhalen, interessante weetjes en Amsterdamse levensliederen zullen je tijdens deze rondleiding om de oren vliegen.

Gewapend met een gitaar, een paar goeie wandelschoenen en een brede glimlach op zijn olijke smoelwerk zal onze zingende gids jullie kennis laten maken met de Jordaan.
Je zult merken dat de Jordaan nog niks van haar oorspronkelijk charmes heeft ingeleverd en dat de lepel nog immer fier rechtop in de brijpot staat.

Al kletsend, grappend en zingend als een nachtegaal neemt onze gids jullie mee naar de knusse straatjes, kleurrijke pleintjes en schilderachtige pandjes van deze voormalige arbeidersbuurt.
De muzikale rondleiding zit vol sterke verhalen, interessante weetjes en mooie meezingers.
In een handomdraai weet onze gids de sfeer & romantiek van het arme maar o zo gezellige leven in de Jordaan van weleer op te roepen. Met de ‘Ouwe Wester’ op de achtergrond lijkt het alsof de tijd heeft stilgestaan.

We starten deze muzikale rondleiding vanaf de Westermarkt. Hier staat onze goed gemutste gids al te trappelen van ongeduld. Hij kent Amsterdam als zijn broekzak en weet feilloos de bekende maar ook de goed verborgen plekjes te vinden. Van de Westerkerk tot de Noorderkerk en van de Brouwersgracht tot het Johnny Jordaanplein, we komen er tijdens deze rondleiding allemaal langs.

Halverwege deze tour duiken we ook nog een typisch Amsterdams cafeetje in, waar jullie kunnen genieten van een lekker drankje en een aantal Mokumse meezingers!

Wat wij bieden

icon4

Ervaren Gidsen

icon5

Inclusief BTW

icon1

Geschikt voor Grote Groepen

Lorem ipsum dolor sit amet cotetur adiing.

icon6

Guide Tips

Garant Voor Een Onvergetelijk Uitje

Een Dagje in Amsterdam begint met onze Tours

Gerelateerde uitjes