Teamuitje in Amsterdam

Bent u op zoek naar een Teamuitje in Amsterdam om uw collega’s eens goed in het zonnetje te zetten? Kijk dan eens naar het aanbod van GET Events.

Wij zijn al sinds jaar en dag werkzaam in Amsterdam en hebben al meer bedrijfsuitje, personeelsfeest en teamuitje georganiseerd dan wij kunnen tellen. En door deze ervaring kunnen wij u een onvergetelijk Teamuitje bieden.

Rondleidingen en spelprogramma’s in Amsterdam.

Wij hebben gidsen leiden u op een enthousiaste manier door Amsterdam waarbij u alle hoogtepunten, compleet met alle historie en roddels, voorgeschoteld krijgt. Voor elk gebied in Amsterdam hebben wij kenners klaarstaan.

Stadsspellen.

GET Events heeft een groot aanbod van stadsspellen in Amsterdam waarbij de teambuilding eens goed onder handen genomen wordt. Denk maar aan het super spannende Wie is de Mol of een hilarische crazy 88. Uiteraard hebben wij ook voldoende speurtochten in Amsterdam in ons aanbod.

Diner entertainment en Speldiners

Neem een kijkje bij ons aanbod van diner entertainment, de perfecte afsluiter van elk Amsterdams teamuitje. Van een Moorddiner tot een Hou van Holland en een Popquiz, wij hebben een compleet aanbod.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *