Ga met ons mee

Steptour Amsterdam

Details

Wij helpen je graag

Informatie

Heeft u zin in een lekker actief en bijzonder uitje in Amsterdam? Dan gaan we niet op de fiets, niet op de tandem en niet met de benewagen. Nee, wij nemen u mee op de step! Ouderwets en voor kinderen? Dat dachten wij niet! Steppen is leuk, actief en harstikke populair! Ga dus gerust met ons mee op een onvervalste Step Tour door Amsterdam!

Actieve Step tour Amsterdam
Vanaf het Beursplein starten we deze Step tour onder het toeziend oog van onze professionele enthousiaste gids. In 2 uur verrassen wij u graag door de allerbeste en meest buitengewone plekjes van Amsterdam te laten zien. De grappige weetjes en bijzondere verhalen heeft onze gids paraat om de tocht compleet te maken. Om even op adem te komen zullen we natuurlijk ook een pauze houden in een gezellig Amsterdams café voor een lekker kopje koffie op een pikketanissie.

Onze Step Tour Amsterdam leidt u onder andere langs de Rosse Buurt, de Grachtengordel en de Jordaan. Daarom is onze Step Tour Amsterdam uw bedrijfsuitje, familie of vriendenfeestje bij uitstek!

 

Onze Step Tour Amsterdam is inclusief:
– Professionele gids
– Gebruik van steps
– Beproefde route
– Café stop (exclusief consumptie)
– BTW

Wat wij bieden

icon4

Ervaren Gidsen

icon5

Inclusief BTW

icon1

Geschikt voor Grote Groepen

Lorem ipsum dolor sit amet cotetur adiing.

icon6

Guide Tips

Garant Voor Een Onvergetelijk Uitje

Een Dagje in Amsterdam begint met onze Tours

Gerelateerde uitjes