Ga met ons mee

Smartlappenboot

Details

Wij helpen je graag

Informatie

U heeft de lastige taak om een origineel en typisch Amsterdams uitje te organiseren en kunt maar niet verzinnen wat bij uw gezelschap past? Vandaag heeft u mazzel, want wij weten dat wel! Wij combineren onze 2 meest populaire uitjes in Amsterdam tot een niet te versmaden Smartlappenboot! Een ontspannen borrelvaart en een heerlijke Mokumse ervaring met onze levensliederen specialist!

Typisch Amsterdams uitje!
Meer Amsterdams dan dit kunnen wij het bijna niet verzinnen!
Onze kapitein haalt jullie op met uw eigen privé boot voor een onvergetelijke Smartlappen tocht! De aankomende 1,5 uur staan in het teken van de beste levensliederen, een lekker pikketanissie met de meest buitengewone grachten als decor.

Onze accordeonist zorgt voor een typisch Amsterdamse beleving door de beste en meest bekende smartlappen ten gehore te brengen. Na de nodige drankjes om jullie keeltjes te smeren garanderen wij een heerlijk meezing-Smartlappen Festijn!  U hoeft zich ook geen zorgen te maken over deze drankjes, want alle biertjes, glazen wijn en frisdranken zijn onbeperkt en inclusief! Daarnaast laten wij een knabbelhapje natuurlijk ook niet ontbreken tijdens dit typisch Amsterdamse uitje!

Onze Smartlappenboot zorgt niet voor niets voor een groot succes tijdens uw bedrijfsuitje, familiefeest of vrijgezellenfeest! Kom er zelf achter waarom dit één van onze meest populairste uitjes is en boek snel!

Onze Smartlappenboot is inclusief:
– Privé boot met schipper
– Accordeonist
– Onbeperkt Hollandse bar
– Knabbelhapjes
– Garantie op een gezellig uitje
– BTW

Wat wij bieden

icon4

Ervaren Gidsen

icon5

Inclusief BTW

icon1

Geschikt voor Grote Groepen

Lorem ipsum dolor sit amet cotetur adiing.

icon6

Guide Tips

Garant Voor Een Onvergetelijk Uitje

Een Dagje in Amsterdam begint met onze Tours

Gerelateerde uitjes