Ga met ons mee

Scooter Tour Amsterdam

Details

Wij helpen je graag

Informatie

Amsterdam, het Venetië van het Noorden door zijn vele grachten en pittoreske aangezichten. Laten we dan ook op z’n Italiaans de stad ontdekken per scooter! Met je haren in de wind en genietend van een heerlijk briesje nemen wij jullie graag mee op ontdekkingstocht langs de mooiste pakhuizen, pleintjes en grachten. Rijden jullie mee?

Ontspannende Scootertour Amsterdam
Vanaf het hart van Amsterdam duiken wij onder toeziend oog van onze professionele gids de hoofdstad in. Op onze 25 km/h scooters hoeven jullie geen helm te dragen, dus letterlijk met de haren in de wind genieten van de vele gezichten die Amsterdam te bieden heeft.

Tijdens onze beproefde route zal de gids regelmatig stoppen om jullie te verrassen met buitengewone verhalen, komische anekdotes en weetjes.

We leiden jullie onder andere over de grachtengordel, de gezellige volkswijk de Jordaan en natuurlijk de warme Rosse Buurt. Om even bij te komen zullen we tussendoor natuurlijk ook gezamenlijk een Amsterdamse kroeg induiken! Onze barvrouwen serveren jullie graag een kopje koffie of een onvervalst pikketanissie!

Onze Scootertour Amsterdam is heerlijk ontspannend en perfect voor uw bedrijfsuitje, familiefeestje of vriendenuitje.

Let op: Voor onze Scootertour dien je in het bezit te zijn van een geldig brommercertificaat of rijbewijs. De prijs is gebaseerd op 2 personen per scooter. Wilt u liever voor ieder een eigen scooter? Vraag dan om een offerte op maat bij één van onze eventplanners!

 

Onze Scootertour is inclusief:
– Professionele gids
– Gebruik van scooters
– Beproefde route
– Café stop (exclusief consumptie)
– BTW

De leukste Scooter tour in Amsterdam.

Wat wij bieden

icon4

Ervaren Gidsen

icon5

Inclusief BTW

icon1

Geschikt voor Grote Groepen

Lorem ipsum dolor sit amet cotetur adiing.

icon6

Guide Tips

Garant Voor Een Onvergetelijk Uitje

Een Dagje in Amsterdam begint met onze Tours

Gerelateerde uitjes