Recensies

Gezellig

wij hadden happen en trappen ,was super !!!!
A. Brink
5/5

Leuke gids, leuke tour en mooie verhalen!

Afgelopen zondag mochten wij, van HC Fun, aan de wandel door een mooi stukje Amsterdam. Onder begeleiding van gids Ranil een Wallentour leuke Wallentour gedaan vol mooie verhalen, goeie grappen en af en toe een blosje op de wangen. Alles was goed afgestemd op onze groep en een aanrader voor iedereen!
Rob, van HC Fun
4.5/5

Fantastisch

Fijn bedrijf heel duidelijk met de afspraken en goed georganiseerd . Met Rotterdammers leuke tour door amsterdam gedaan . Laat je wensen achter en ze proberen echt alles te regelen.
Karin
5/5

Goed bedrijf

Aardige mensen die ook voor kleine groepen ook leuke uitjes hebben.
Mino
5/5

Fantastisch begeleid echt een aanrader

We hebben een fantastische rondleiding in Amsterdam gehad. Mede dankzij de enthousiaste inzet van de gids. Een aanrader👍
Willy
5/5

Ontzettend leuk bedrijfsfeest

Ontzettend leuk bedrijfsfeest gehad van Get Events. We hebben een floating dinner gedaan in Amsterdam. We zijn veel meer over de stad te weten gekomen door onze geweldige gids en we hebben heerlijk gegeten! Volgend jaar boeken we ons jaarlijks evenement zeker weer bij Get Events
Janneke
5/5

super leuk

Wij 4 personen hebben een rondleiding gehad door de Jordaan. Het was super leuk mede namens onze leuke gids René. Veel dingen gehoord en te weten gekomen over de Jordaan en Amsterdam.
Marjan
5/5

top georganisseerd

Veel gelachen, gezongen, lekker gek gedaan ... compliment voor de persoon die de middag voor ons stond. De bruid to be en ons allemaal vonden het geweldig. Bedankt.
M. Koomen
5/5

Super leuk

Goed geregeld. Leuke dag!
Janneke
4.5/5

Super!!

Wij hebben de Jordaan tour en Wallen tour gedaan en we zijn echt super enthousiast. Kleine groep wat bij de meeste organisaties niet kan. Top volgende keer zijn we weer van de partij!!
Greet
5/5

Leuke Jordaantour

Afgelopen zaterdag met de hele familie een rondleiding door de Jordaan gedaan. We hebben veel gezien en geleerd, complimenten voor onze gids Marja.
S. Leertouwer
5/5

Goed Georganiseerd

Wij hebben met het bedrijf een hap en stap tour gedaan. Onze complimenten voor de gids, het lekkere eten en de organisatie.
E. Verburg
4/5