Ga met ons mee

Kroegentocht

Details

Wij helpen je graag

Informatie

Maak uw stapavond in Amsterdam compleet met onze kroegentocht.

Tijdens deze onversneden Amsterdamse kroegentocht duikt u samen met onze gids en ‘professionele kroegentijger’ de gezelligste cafés van de hoofdstad in voor een lekker pikketanissie of andere versnapering.

Onze geanimeerde gidsen zijn de perfecte ‘Amsterdamse stapmaatjes’, zij kennen Amsterdam als hun broekzak en weten precies waar je moet zijn als je in Amsterdam een avondje ongegeneerd wil doorzakken.

Lekker avondje stappen in de Jordaan
Een avondje stappen in Amsterdam, wie wil dat nou niet? Maar waar moet je dan eigenlijk naartoe? Het Rembrandtplein, het Leidseplein, de Pijp of de Nieuwmarkt? Het kan natuurlijk allemaal! Maar speciaal voor deze rondleiding hebben onze gidsen de leukste kroegen van de Jordaan geselecteerd.

Samen met ons op stap
Wij starten deze Kroegentocht vanaf het Beursplein. Bij aankomst zal onze gids u hartelijk ontvangen.

Onze gids kent de Jordaan als zijn broekzak en zal jullie meenemen naar de vele bijzondere plekjes van deze voormalige arbeiderswijk. Zo loopt u langs pittoreske pakhuizen, gezellige pleintjes, verborgen hofjes en natuurlijk de vele oergezellige cafeetjes die de Jordaan rijk is.

Terwijl u langs de bekende Amsterdamse hotspots komt, zoals de Westerkerk met de Westertoren, het Anne Frankhuis, de Noordermarkt en het Baantjer café, zal de gids u overladen met de leukste verhalen en weetjes over deze wijk en het typerende Jordanese volk.

Onze kroegentocht is een van de leukste manieren om de stad te ontdekken en om natuurlijk van een goede borrel te genieten!
Struinen jullie met ons mee de cafés in de Jordaan langs?

Onze Kroegentocht is inclusief:
– Enthousiaste gids
– Bezoek aan 4 kroegen (exclusief consumpties)
– Garantie op een gezellige avond
– BTW

Wat wij bieden

icon4

Ervaren Gidsen

icon5

Inclusief BTW

icon1

Geschikt voor Grote Groepen

Lorem ipsum dolor sit amet cotetur adiing.

icon6

Guide Tips

Garant Voor Een Onvergetelijk Uitje

Een Dagje in Amsterdam begint met onze Tours

Gerelateerde uitjes