Ga met ons mee

Jordaan Tour Amsterdam

Details

Wij helpen je graag

Informatie

Onze Jordaan tour Amsterdam is onze meest populaire stadswandeling in Amsterdam en dat is zeker niet voor niets. Wij laten u een Jordaan ervaren waar u alleen van kunt dromen!

Gaat u met ons mee naar de plek waar Tante Leen haar eerste noten liet klinken en Johnny Jordaan op straat zijn centen bij elkaar verdiende?

Tijdens deze Jordaantour nemen wij jullie graag mee naar deze bijzondere en voormalige volksbuurt.

Graag starten wij onze Jordaantour op het Beursplein. Hier zal onze enthousiaste Jordaan-kenner al staan te popelen om jullie mee te nemen naar deze voormalige volksbuurt, waar arbeiders en emigranten zich vestigden. Want hoewel de Jordaan tegenwoordig een hotspot is voor artiesten, kunstenaars en studenten, was dit wel eens anders. Tot de 19e eeuw werd de Jordaan bewoond door vele ambachtslieden, zoals timmerlieden, kleermakers en matrozen. Door de vele ophaalbruggen waren de pakhuizen goed bereikbaar voor de grote vrachtschepen wat de werkgelegenheid ontzettend ten goede kwam. Helaas begon de Jordaan in de 19e eeuw te verpauperen. Maar tijdens deze Jordaantour willen wij u graag laten zien dat de wederopbouw in de jaren 60 zijn vruchten meer dan hebben afgeworpen!

De Jordaan is vandaag de dag een wijk vol met pittoreske pleintjes, bijzondere hofjes en bovenal karakteristieke bewoners!

Laat u door ons meevoeren naar deze bijzondere volkswijk waar de lepel nog steeds in de brijpot staat!

Onze Jordaantour is inclusief:
 • Professionele gids
 • Café stop (exclusief consumptie)
 • Leuke weetjes en grappige anekdotes
 • Een onvergetelijke middag in de Jordaan
 • BTW
 •  

  Wat wij bieden

  icon4

  Ervaren Gidsen

  icon5

  Inclusief BTW

  icon1

  Geschikt voor Grote Groepen

  Lorem ipsum dolor sit amet cotetur adiing.

  icon6

  Guide Tips

  Garant Voor Een Onvergetelijk Uitje

  Een Dagje in Amsterdam begint met onze Tours

  Gerelateerde uitjes