Ga met ons mee

Jordaan Speurtocht

Details

Wij helpen je graag

Informatie

Als u een onvergetelijk groepsuitje zoekt in een van de leukste buurten van Amsterdam boek dan de ‘Jordaan Puzzeltocht’.

Deze speurtocht heeft de ‘kick of’ op het Beursplein, in het oude centrum van de stad. Onze spelbegeleider staat daar al in de startblokken om u mee te nemen voor deze ‘Jordaan Puzzeltocht’. Op het moment dat u de spelmaterialen hebt ontvangen, plus de speluitleg, klinkt het startschot en is de ‘Jordaan Puzzeltocht’ begonnen. De groep wordt opgesplitst in teams die vervolgens de Jordaan intrekken en zullen proberen om antwoorden op de vragen te geven.

Tijdens deze ‘Jordaan Puzzeltocht’ passeren we onder meer de Westerkerk met haar beroemde Westertoren. Ook de Noordermarkt trekt aan u voorbij,evenals de Westermarkt. We aanschouwen het Johnny Jordaanplein en uiteraard zullen we het enige echte Baantjer cafe, cafe Lowietje niet vergeten tijdens deze ”Jordaan Puzzeltocht”.

Onze spelbegeleider staat u in dit Baantjer cafe al op te wachten. U krijgt van de organisatie een fijne natte opfrisser, want dat mag wel, na al dat noeste speurwerk.

De begeleider zal streng doch rechtvaardig de antwoorden nakijken en vervolgens u laten weten of uw team de winnaar is geworden van deze ‘Jordaan Puzzeltocht’. Of toch dat andere team?!
En even later krijgt het winnende team de grote prijs uitgereikt.

Dus ben u helemaal toe aan een gezellig groepsuitje in een van de geinigste buurten van Nederland. Schrijf u dan nu in voor deze ‘Jordaan Puzzeltocht’.

Wat wij bieden

icon4

Ervaren Gidsen

icon5

Inclusief BTW

icon1

Geschikt voor Grote Groepen

Lorem ipsum dolor sit amet cotetur adiing.

icon6

Guide Tips

Garant Voor Een Onvergetelijk Uitje

Een Dagje in Amsterdam begint met onze Tours

Gerelateerde uitjes