Ga met ons mee

Hofjes Tour

Details

Wij helpen je graag

Informatie

Deze rondleiding is er een voor de echte ontdekkingsreizigers onder ons. Tijdens deze rondleiding neemt onze gids jullie mee naar de goed verborgen pareltjes van Amsterdam.
Amsterdam telt talloze fraaie hofjes en binnentuinen, die jullie tijdens deze rondleiding samen met ons gaan ontdekken! Onze gids laat u eeuwenoude binnentuinen zien en verteld daar de leukste verhalen en weetjes over.

We starten deze rondleiding op het Beursplein. Dit is mooi centraal gelegen en vanaf hier bevinden we ons binnen de kortste keren in de Jordaan. Want de Jordaan is de plek waar je moet zijn wil je deze bijzondere hofjes en binnentuinen bewonderen.

De smalste steegjes en doorgangetjes brengen u naar de meest bijzondere en indrukwekkende hofjes van deze oude volkswijk.
Tijdens onze Hofjes Tour in Amsterdam bezoeken we onder andere het Karterhuizerhofje, het Claes Claeszhofje en het Sint–Andrieshof. Onze gidsen laten u graag versteld staan van de schoonheid van onze Jordanese Hofjes!

Halverwege deze tour zullen we ook een korte stop maken bij een gezellig Amsterdams cafeetje voor een lekker drankje ( consumpties zijn voor eigen rekening ).

Heeft u wel zin gekregen in een Hofjes Tour in Amsterdam? Trek dan uw stoute wandelschoenen aan en boek dit gezellige uitje in onze hoofdstad.

 

Onze Hofjes Tour is inclusief:
– Professionele gids
– Beproefde hofjes route
– Café stop
– BTW

Wat wij bieden

icon4

Ervaren Gidsen

icon5

Inclusief BTW

icon1

Geschikt voor Grote Groepen

Lorem ipsum dolor sit amet cotetur adiing.

icon6

Guide Tips

Garant Voor Een Onvergetelijk Uitje

Een Dagje in Amsterdam begint met onze Tours

Gerelateerde uitjes