Ga met ons mee

Hartje Mokum Tour | Stadswandeling Amsterdam

Details

Wij helpen je graag

Informatie

Als u op zoek bent naar een stadswandeling in Amsterdam waarbij u in twee uur tijd alle hoogtepunten van onze hoofdstad leert kennen, dan is onze Hartje Mokum Tour wellicht de beste oplossing! Deze veelomvattende stadswandeling brengt u langs de belangrijkste bezienswaardigheden en meest bijzondere plekjes van Nederlands indrukwekkende hoofdstad: Amsterdam.

Uitgebreide stadswandeling in Amsterdam
We starten deze uitgebreide wandeling graag met u lekker centraal op het Beursplein. Vanaf hier rollen we naar het eerste gedeelte van de stadswandeling; de Rosse Buurt. De wallen staat vooral bekend om zijn dames van lichte zeden, maar wij zullen u laten kennismaken met een geschiedenis die het zonlicht bijna niet verdragen kan. Een geschiedenis vol criminaliteit, ongure types en mensen van laag allooi.

Na dit spannende deel van de stad vervolgen we onze wandeling naar de grachtengordel. Wij laten u graag kennis maken met deze indrukwekkende kant van de stad. U zult niet verast zijn te horen dat onze eigen grachtengordel op de wereld erfgoedlijst staat!

Via de grachtengordel stappen we natuurlijk ook de Jordaan binnen. Deze voormalige volksbuurt barst van de pittoreske pleintjes, knusse hofjes en karakteristieke bewoners. Ga met ons mee terug in de tijd dat Johnny Jordaan zingend zijn centen verdiende op straat en bezoek met ons het enige echte Baantjer Cafe!

Onze Hartje Mokum Tour is inclusief:
– Professionele gids
– Café stop (exclusief consumptie)
– Garantie op een bijzondere wandeling
– BTW

Wat wij bieden

icon4

Ervaren Gidsen

icon5

Inclusief BTW

icon1

Geschikt voor Grote Groepen

Lorem ipsum dolor sit amet cotetur adiing.

icon6

Guide Tips

Garant Voor Een Onvergetelijk Uitje

Een Dagje in Amsterdam begint met onze Tours

Gerelateerde uitjes