Ga met ons mee

Grachtengordel en Jordaan Rondleiding

Details

Wij helpen je graag

Informatie

Wij bieden u graag het beste van het beste. Met onze Grachtengordel en Jordaan Rondleiding combineren wij indrukwekkende cultuur met dé gezelligste oude volkswijk van Nederland. Wij bieden u het neusje van de zalm onder de stadswandelingen; onze Grachtengordel en Jordaan Rondleiding .

Bijzondere stadswandeling Amsterdam

Onze professionele en kundige gids neemt jullie graag mee, naar de idyllische grachtengordel van Amsterdam. De grachtengordel is een gebied van kleine straatjes en indrukwekkende gevels. Door de verschillende architectuur stijlen geeft de grachtengordel een indrukwekkend gezicht en dit zorgde ervoor dat de grachtengordel sinds 2012 op de Wereld Erfgoed lijst terecht is gekomen. Uw gids verteld u precies waarom en neemt u mee naar de meest bijzondere plekjes van de grachtengordel.

Na het bezoek een de welbekende grachten, zullen we doorwandelen naar de oude volkswijk; de Jordaan. Hier liggen de wortels van Johnny Jordaan, Tante Leen en vele andere artiesten van eigen bodem. Laat u door de gids meevoeren naar de schilderachtige hofjes en idyllische pleintjes. Door de grappige anekdotes en levendige verhalen van de gids waant u zich al snel in een 17e eeuwse volkswijk in hartje Amsterdam.

Laat u met onze Grachtengordel en Jordaan Rondleiding verrassen en meevoeren naar de mooiste plekjes van onze hoofdstad!

Onze Grachtengordel en Jordaan Rondleiding is inclusief:
– Professionele gids
– Beproefde route
– Café stop (exclusief consumptie)
– BTW

Wat wij bieden

icon4

Ervaren Gidsen

icon5

Inclusief BTW

icon1

Geschikt voor Grote Groepen

Lorem ipsum dolor sit amet cotetur adiing.

icon6

Guide Tips

Garant Voor Een Onvergetelijk Uitje

Een Dagje in Amsterdam begint met onze Tours

Gerelateerde uitjes