Ga met ons mee

Floating Diner Amsterdam

Details

Wij helpen je graag

Informatie

Uw meest culinaire uitje in Amsterdam ervaart u gegarandeerd met ons Floating Dinner. Wij combineren indrukwekkende en ontspannen boottochtjes met een 3-gangen diner dat zijn weerga niet kent. Loopt het water u al in de mond?

Indrukwekkend en culinair uitje Amsterdam
We starten dit culinaire uitje in Amsterdam met een ontspannen boottochtje. Onze schipper en onze professionele gids heten u van harte welkom op uw eigen privé boot. De schipper neemt de route onder zijn hoede, terwijl onze gids u verrast met de meest komische anekdotes en buitengewone verhalen. Geniet terwijl de mooiste aanblikken van ons Mokum’s Paradijs aan u voorbij glijden.

Tijd voor het voorgerecht! We meren aan in de grachtengordel voor een bezoek aan het eerste restaurant. We zorgen ervoor dat niemand iets te kort komt en ook de vegetariërs hebben voldoende keuze met de heerlijke gerechten die we serveren.

Als iedereen rustig heeft genoten, is het tijd voor het tweede gedeelte van de vaartocht. Wederom heeft de gids indrukwekkende kennis paraat dat ervoor zorgt dat uw uitje in Amsterdam een onvergetelijke ervaring zal zijn!

Vervolgens meren we aan bij het tweede restaurant voor het hoofdgerecht. Weer zullen we zorgen voor een vlees-, vis- en vegetarisch gerecht, zodat iedereen zijn buikje heerlijk rond kan eten.

Nat het voorgerecht stappen we voor de laatste keer aan boord en zullen we gezamenlijk genieten van een heerlijk verrassingsdessert. En met deze verrassing sluiten we dit culinaire en onvergetelijke uitje in Amsterdam geheel in stijl af.

Vaart u mee met ons Floating Dinner? Hét bedrijfsuitje of familiefeestje bij uitstek!

 

Voorbeeldprogramma
17:00 Vaartocht
17:45 Voorgerecht in Restaurant 1
18:30 Vaartocht
19:00 Hoofdgerecht in Restaurant 2
20:00 Nagerecht aan boord
20:30 Einde

Ons Floating Dinner is inclusief:
– Privé boot met schipper en gids
– Compleet 3-gangen diner
– Garantie op een indrukwekkend en culinair uitje
– BTW

Wat wij bieden

icon4

Ervaren Gidsen

icon5

Inclusief BTW

icon1

Geschikt voor Grote Groepen

Lorem ipsum dolor sit amet cotetur adiing.

icon6

Guide Tips

Garant Voor Een Onvergetelijk Uitje

Een Dagje in Amsterdam begint met onze Tours

Gerelateerde uitjes