Ga met ons mee

Floating and Walking Diner in Amsterdam

Details

Wij helpen je graag

Informatie

Onze Floating and Walking Diner in Amsterdam is het groepsuitje bij uitstek! Het ideale combi-arrangement waar alles in zit. Varen, wandelen en dineren. En dat alles in de meest roemruchte stad van ons kikkerlandje: Amsterdam.

Laat je bij aankomst hartelijk verwelkomen door onze goedlachse Amsterdamse schipper die tevens jullie gedreven gids is op deze onvergetelijke dag. Wanneer iedereen aan boord is, kan het anker worden gelicht en begint jullie meeslepende event. Door de prachtige Amsterdamse grachten wordt je gevaren naar het eerste restaurant. Onderweg verwent onze gids je met de leukste en meest boeiende verhalen over de hoofdstad en haar unieke geschiedenis. Bij aankomst van het gezellige restaurant zie je de sierlijk gedekte tafels en kun je genieten van een smakelijk voorgerecht.

Na het bijkletsen en het verorberen van het voorgerecht, gaat de Floating and Walking Diner te water verder naar het tweede restaurant waar we een verrukkelijk hoofdgerecht uitserveren. Daarna gaat de tour per voet verder zodat je ook wat hotspots passeert die vanaf het water niet te zien zijn. Met onze grappige gids en Amsterdam-kenner duik je samen de Rosse Buurt in. De sfeer daar is altijd feestelijk en gezellig. Want je zult merken dat de Wallen veel meer zijn dan de dames van plezier achter de ramen…

Deze unieke tour eindigt bij het laatste restaurant, waar je na al dat touren wel toe bent aan een welverdiend dessert. Zo kun je aan het einde van deze ‘Floating and Walking Diner’ samen met je vrienden, vriendinnen of collega’s gezellig nababbelen en dollen over alles wat jullie beleefd hebben.

De Floating and Walking Diner is op alle dagen van de week te boeken. Wij maken een uitgekiend draaiboek zodat jullie tour een aangenaam tempo heeft. Wij werken samen met de fijnste restaurants van Amsterdam en als er wensen zijn qua dieet of allergieën dan stemmen wij dat graag voor jullie af. De menu keuzes zijn legio. Vlees, vis, vegetarisch of vegan. Alles is mogelijk!

Voorbeeldprogramma Floating and Walking Diner
17:00 Rondvaart
18:00 Voorgerecht
18:45 Rondvaart
19:30 Hoofdgerecht
20:30 Rondleiding
21:00 Nagerecht

Inclusief:
– Professionele gids
– Boothuur
– Schipper
– Driegangendiner
– BTW

Wat wij bieden

icon4

Ervaren Gidsen

icon5

Inclusief BTW

icon1

Geschikt voor Grote Groepen

Lorem ipsum dolor sit amet cotetur adiing.

icon6

Guide Tips

Garant Voor Een Onvergetelijk Uitje

Een Dagje in Amsterdam begint met onze Tours

Gerelateerde uitjes