Ga met ons mee

Fiets ‘m erin Tour

Details

Wij helpen je graag

Informatie

Gaat u een dagje naar Amsterdam en zit u te twijfelen tussen een stadswandeling of een fietstour? Dan hebben wij de oplossing!

Wij hebben namelijk met onze Fiets ‘m Erin Tour het beste van twee werelden gecombineerd tot één onvergetelijk uitje in Amsterdam. Tijdens deze rondleiding in Amsterdam laten wij een ontspannen fietstour naadloos overgaan in een gezellige stadswandeling

Veelzijdige tour door Amsterdam
We starten onze Fiets ‘m Erin Tour op het Beursplein. Hier hebben wij de fietsen al voor jullie klaar gezet, zodat u er alleen nog maar op hoeft te springen voor een testrondje
Als iedereen zijn of haar tweewieler heeft gevonden zal onze gids zich voorstellen en het startschot geven.

Samen met onze professionele en altijd enthousiaste gids fietsen we richting de Grachtengordel en de Jordaan. Onze gids laat u hier maar wat graag zien waarom de Grachtengordel nu eigenlijk op de wereld erfgoedlijst staat!

Met behulp van interessante anekdotes en grappige weetjes wordt een veelbewogen en interessante geschiedenis ontvouwd en waant u zich bijna in vroegere tijden.

Wanneer we het eerste gedeelte van de tour erop hebben zitten en we weer zijn aangekomen op het Beursplein is het tijd om de fietsen achter ons te laten en deze rondleiding te voet te vervolgen.
In gesterkte draf vervolgen wij de tour richting de Nieuwmarkt. Waarbij u, uw ogen tegoed kan doen aan het prachtige Waaggebouw, de Schreierstoren en de Zuiderkerk, maar ook de vele statige grachtenpanden en schilderachtige pakhuizen worden hierbij niet overgeslagen.

En natuurlijk duiken we halverwege nog een Amsterdamse kroeg in voor een lekker drankje ( of twee ).

Fietst en wandelt u met dit actieve uitje met ons mee? Onze Fiets ‘m Erin Tour is uitermate geschikt als bedrijfsfeestje, familie of vriendenuitje!

 

Fiets ‘m erin is inclusief:
– Professionele gids
– Gebruik van fietsen
– Beproefde route
– Café stop (exclusief consumptie)
– BTW

Wat wij bieden

icon4

Ervaren Gidsen

icon5

Inclusief BTW

icon1

Geschikt voor Grote Groepen

Lorem ipsum dolor sit amet cotetur adiing.

icon6

Guide Tips

Garant Voor Een Onvergetelijk Uitje

Een Dagje in Amsterdam begint met onze Tours

Gerelateerde uitjes