Ga met ons mee

Diner Rondvaart

Details

Wij helpen je graag

Informatie

Voor uw bedrijfsuitje of familiefeestje hebben wij het uitje bij uitstek voor u klaarstaan. Onze Diner Rondvaart door de Amsterdamse grachten is culinair, indrukwekkend en heerlijk ontspannen! We hoeven bijna niet te vragen of u wel met ons mee wilt varen!

Culinair Diner Rondvaart
Normaliter starten wij dit uitje bij het Centraal Station, maar als u liever ergens anders op onze gezellig boot stapt, is dat ook geen enkel probleem. De mooi verlichte boot staat geheel aan uw gezelschap ter beschikking, alsmede de schipper en natuurlijk de bediening. Tijdens deze 2 uur durende diner rondvaart zorgen wij ervoor dat er een heerlijk diner geserveerd wordt. Op deze manier kunt u heerlijk ontspannend genieten van al het moois dat aan u voorbij glijdt. De drankjes (bier, huiswijnen en fris) tijdens dit arrangement in Amsterdam zijn allemaal inclusief, dus u kunt uw portemonnee gerust thuislaten.

Er zijn verschillende mogelijkheden in de gerechten die geserveerd zullen worden tijdens uw Diner Rondvaart, dus vraag één van onze ervaren evenementen planners om een offerte op maat!

Ons Diner Rondvaart is inclusief:
– Privé boot met schipper en bediening
– Heerlijk en culinair diner
– Onbeperkte drankjes vanuit de Hollandse bar
– Beproefde route
– BTW

 

Wat wij bieden

icon4

Ervaren Gidsen

icon5

Inclusief BTW

icon1

Geschikt voor Grote Groepen

Lorem ipsum dolor sit amet cotetur adiing.

icon6

Guide Tips

Garant Voor Een Onvergetelijk Uitje

Een Dagje in Amsterdam begint met onze Tours

Gerelateerde uitjes