Ga met ons mee

De Likeuren wandeling

Details

Wij helpen je graag

Informatie

Samen met een bekende likeurstokerij in Amsterdam bieden wij u met veel plezier ons Amsterdams Likeur Arrangement aan. Hét groepsuitje in Amsterdam bij uitstek, waar wij hoogtepunten voor uw prikkelende zintuigen garanderen!
Benieuwd wat u allemaal te wachten staat?

Wallen tour
We starten ons Amsterdams Likeur Arrangement, op het Beursplein. Goedgemutst zet onze professionele gids zijn beste beentje voor en neemt jullie mee naar de bekendste wijk van Amsterdam. Voor de komende 2 uur staat de Rosse Buurt centraal tijdens onze Wallen tour!
Benieuwd wat deze wijk allemaal te bieden heeft? Onze gids laat het u graag zien! Want naast onze dames van lichte zeden (die we natuurlijk ook zullen bezoeken!), heeft de Amsterdamse Wallen een veelbewogen geschiedenis. De criminele en bekende Warmoesstraat en Zeedijk herbergen spannende verhalen en leuke anekdotes over Zwarte Joop en Haring Arie. Bloederige taferelen bij de Bloedstraat en verdrietige momenten bij de Schreierstoren. Wij zullen er allemaal langs komen tijdens onze Wallen tour!

Likeur Proeverij
Na 2 uur zal de gids afscheid nemen en worden jullie afgezet bij een populaire spot in de Rosse Buurt. Deze oude likeurstokerij is een goed verborgen pracht en we laten jullie hier dan ook graag mee kennismaken. Onder leiding van een ware ‘likeur-connaisseur’ laten we jullie kennis maken van het distilleerproces van bijzondere likeurtjes. Zonder te proeven, is deze beleving natuurlijk niet compleet. Daarom laten we jullie graag onze bijzondere likeurtjes proeven, terwijl de eikenhouten vaten, de kruiden en specerijen als decor dienen. Misschien ontvangt u nog wel een geheim ingrediënt van de likeur-expert!

Inclusief;
– Professionele gids(en)
– Gezellige wallen rondleiding
– Leuke likeur proeverij
– Drie likeurtjes
– BTW

Wat wij bieden

icon4

Ervaren Gidsen

icon5

Inclusief BTW

icon1

Geschikt voor Grote Groepen

Lorem ipsum dolor sit amet cotetur adiing.

icon6

Guide Tips

Garant Voor Een Onvergetelijk Uitje

Een Dagje in Amsterdam begint met onze Tours

Gerelateerde uitjes