Ga met ons mee

Crime Scooter Tour

Details

Wij helpen je graag

Informatie

Leert u de duistere en misdadige geschiedenis van Amsterdam graag beter kennen? Dan raden wij het gebruik van een kogelvrij vest aan, want tijdens onze Crime Scooter Tour vliegen de spannende verhalen u als kogels om de oren!

Misdadig goede Scooter Tour
Onze onderwereld specialist neemt jullie vanaf het hart van Amsterdam mee naar de plekken die het daglicht niet verdragen kunnen. Vandaag bezoeken we deze plekken met onze 25 km/h scootertjes! En om elkaar een beetje rugdekking te geven stappen jullie met 2 personen op 1 scooter!

De verhalen van Frits van de Wereld, Willem Holleeder en Klaas Bruinsma vliegen aan u voorbij met het bankje van Holleeder, het enige echte Baantjer Café en natuurlijk de Amsterdamse Wallen als decor.

Met onze Crime Scooter Tour dompelen wij u onder in een zwarte geschiedenis van Amsterdam, terwijl u met uw haren wapperend in de wind rondrijdt door onze veelbewogen hoofdstad!

Onze Crime Scooter Tour leent zich uitermate goed als bedrijfsuitje, familiefeestje of vrijgezellenuitje.

Let op: Voor onze Scootertour dien je in het bezit te zijn van een geldig brommercertificaat of rijbewijs. De prijs is gebaseerd op 2 personen per scooter. Wilt u liever voor ieder een eigen scooter? Vraag dan om een offerte op maat bij één van onze eventplanners!

 

Onze Crime Scooter Tour is inclusief:
– Onderwereld Specialist
– Gebruik van scooters
– Spannende route
– Café stop (exclusief consumptie)
– BTW

Wat wij bieden

icon4

Ervaren Gidsen

icon5

Inclusief BTW

icon1

Geschikt voor Grote Groepen

Lorem ipsum dolor sit amet cotetur adiing.

icon6

Guide Tips

Garant Voor Een Onvergetelijk Uitje

Een Dagje in Amsterdam begint met onze Tours

Gerelateerde uitjes