Ga met ons mee

BBQ Boot

Details

Wij helpen je graag

Informatie

Vindt u die zomerse barbecues ook zo gezellig, maar heeft u geen zin om met uw hoofd boven die rokende, zwartgeblakerde hamburgers te staan, omdat u tijdens het bijkletsen helemaal vergeet op te letten? Wij hebben dé oplossing voor u. De BBQ Boot hebben we speciaal voor u samengesteld, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten, tijdens uw bedrijfsuitje, familiefeestje of vriendenuitje!

Zodra iedereen aan boord is gestapt, gooien wij de trossen los en kan het feest beginnen! Op onze luxe boot staat de kok al klaar, met zijn heerlijke en malse stukjes vlees. Geef uw bestelling maar door, want vanavond hoeft u alleen maar van uw gezelschap en van de omgeving te genieten! Want terwijl de kok zorgt voor de barbecue, zorgt de schipper voor de mooiste route. De meest schitterende grachten passeren de revue terwijl u staat te genieten van een heerlijk drankje. Want hier hebben wij natuurlijk ook aan gedacht. Met onze BBQ Boot zijn alle drankjes vanuit de Hollandse bar inclusief (bier, wijn en fris).

Onze 2 uur durende BBQ Boot is het meest ontspannende en relaxte uitje in Amsterdam! Juist daarom is onze BBQ Boot uw bedrijfsuitje, familiefeest of vriendenuitje bij uitstek!

 

Onze BBQ Boot is inclusief:
– Privé boot met schipper en kok
– Uitgebreide barbecue
– Onbeperkte drankjes vanuit de Hollandse bar
– BTW

Wat wij bieden

icon4

Ervaren Gidsen

icon5

Inclusief BTW

icon1

Geschikt voor Grote Groepen

Lorem ipsum dolor sit amet cotetur adiing.

icon6

Guide Tips

Garant Voor Een Onvergetelijk Uitje

Een Dagje in Amsterdam begint met onze Tours

Gerelateerde uitjes