Ga met ons mee

Amsterdam Speciaal

Details

Wij helpen je graag

Informatie

Stop met zoeken! Het meest complete en gezelligste groepsuitje in Amsterdam ligt voor uw neus; onze Amsterdamse Special! Wij hebben de ideale combinatie weten te maken, tussen spanning en ontspanning. Een drie-eenheid die eigenlijk gemaakt zijn voor elkaar. Bent u klaar voor een grandioze Jordaanwandeling, een heerlijke saté boottocht en een hilarische Smartlappen Workshop? Welkom bij onze Amsterdamse Special, uw groepsuitje in Amsterdam bij uitstek!

Jordaanwandeling
De Jordaan is wellicht de meest bezongen, meest geromantiseerde en meest beschreven volkswijk van Nederland. In twee uur laten wij u kennis maken met de redenen waarom! Idyllische pleintjes en pittoreske hofjes komen tot leven door de interessante weetjes en de grappige anekdotes die de professionele gids paraat heeft. Al snel merkt u, dat het lastig is niet van de Jordaan te houden!

Saté boot
Na de Jordaanwandeling wordt u afgezet voor het volgende onderdeel van onze Amsterdamse Special. Exclusief voor uw gezelschap, hebben wij onze mooie privé boot voor anker gelegd, om u mee te voeren over de Amsterdamse grachten. Geniet gerust van een lekker drankje, want deze zijn tijdens de gehele 2 uur durende vaart onbeperkt (bier, huiswijnen en fris). Maar wij geloven dat u vast ook wel trek heeft gekregen! Speciaal daarvoor meren we even kort aan en wordt er een uitgebreid saté buffet aan boord gebracht. Het zal u aan niets ontbreken, Franse frietjes, salade, kroepoek, stokbrood met heerlijke smeersels en natuurlijk de mooiste Amsterdamse grachten als decor.

Smartlappen Workshop
Na de 2 uur durende saté boot vinden wij het hoog tijd voor de knallende afsluiter van onze Amsterdamse Special. In een gezellige Amsterdamse aangelegenheid staat onze accordeonist al met zijn trekzak klaar. De vraag is alleen; zijn jullie er klaar voor? Want in de komende 1,5 uur worden jullie omgetoverd tot een waar smartlappenkoor! U hoeft niet bang te zijn om in het heetst van de strijd de tekst te vergeten, want wij hebben voor iedereen een tekstboekje! Laat u door onze ervaren accordeonist meevoeren naar de oudste en bekendste Amsterdamse smartlappen!

Inclusief:
– Professionele gids
– Privé boot met schipper
– Uitgebreid saté buffet
– Onbeperkt bier, huiswijn en fris tijdens de saté boot
– Amsterdamse accordeonist
– Tekstboekjes
– Garantie op een Amsterdamse dag uit!
– BTW

Wat wij bieden

icon4

Ervaren Gidsen

icon5

Inclusief BTW

icon1

Geschikt voor Grote Groepen

Lorem ipsum dolor sit amet cotetur adiing.

icon6

Guide Tips

Garant Voor Een Onvergetelijk Uitje

Een Dagje in Amsterdam begint met onze Tours

Gerelateerde uitjes