Over Ons

Wij laten u graag de Stad zien

over ons

Op maat gemaakt voor speciaal voor u

Toursinamsterdam.nl is onderdeel van evenementenbureau Get Events B.V. Wij zijn een landelijk evenementenbureau en organiseren groepsuitjes & events in zowel Nederland als België. Get Events B.V. is opgericht door Erik Meijer: creatieve duizendpoot, organisatiebeest maar bovenal Bourgondiër en levensgenieter.

Ons Doel

Ons doel is om onze gasten te trakteren op een onvergetelijk dagje in Amsterdam, daarvoor zullen wij ons keer op keer voor de volle 100% inzetten. Naast onze tomeloze inzet en grote liefde voor Amsterdam, beschikken wij ook over een team van ervaren gidsen en begeleiders. Hierdoor kunnen wij perfect op uw wensen inspelen en uw dagje in Amsterdam op maat maken. En dit voor elke budget. Want het is onze overtuiging dat zelfs voor een klein budget u een geweldig dagje in Amsterdam kunt beleven.

Expertise

Wij hebben een jarenlange ervaring met het organiseren van groepsuitjes in Amsterdam. Hierdoor weten wij, als geen ander, wat er komt kijken bij het organiseren van een groepsuitje, en hoe een event in goede banen te leiden. Wij regelen alles tot in het detail en zullen niet stoppen tot uw groepsuitje in Amsterdam compleet is. Hierdoor kunt u onbekommerd genieten, wij nemen het organiseren voor onze rekening, zodat u alleen maar hoeft te genieten. Goeie groepsuitjes in Amsterdam zonder ‘kapsones’ dit is waar wij van houden. Dus boek een rondleiding of ander groepsuitje bij ons en schaar uzelf onder een van onze tevreden klanten.

Wat wij te bieden hebben

Onze groepsuitjes staan garant voor heerlijk dagje in Amsterdam. Kies uit een van de vele rondleidingen, rondvaarten, workshops, attracties of arrangementen en trakteer uw familie, vrienden of collega’s op een onvergetelijke ervaring in onze hoofdstad.

Of u nu op zoek bent naar een actief uitje, een culinair uitje, een creatief uitje of een combinatie daarvan bij ons bent u aan het goede adres.

icon4

Ervaren gidsen

Wij beschikken over een team van ervaren gidsen met elk hun eigen expertise.

icon5

Betaal nooit teveel

Omdat wij zonder tussenpersoon werken betaal je bij ons nooit teveel.

icon6

Veel tevreden gasten zijn u al voorgegaan

Boek een van onze uitjes en ervaar het zelf.

icon1

Ook geschikt voor grote groepen

Wij hebben groepsuitjes van 5 tot 500 personen.

icon3

Fotograferen is toegestaan

Maak net zoveel herinneringen als u zelf wilt.

icon2

Wij doen ook aan maatwerk

Geef ons uw wensen door en wij maken er een onvergetelijke dag van.

Fantastische Tours in Amsterdam

Wij houden ervan om nieuwe dingen te ontdekken